ZAPYTANIA OFERTOWE I BIEŻĄCA OBSŁUGA

e-mail: office@reddotranslations.pl

telefon: +48 500 844 189

DOSTĘPNOŚĆ

Dla wygody naszych klientów jesteśmy dostępni ​
codziennie w godzinach od 9.00 do 20.00.

Dodatkowo nasi kierownicy projektów
pełnią dyżury nocne do godz. 1.00.

CET 09.00 – 20.00 (dyżur do 01.00)
EST 02.00 – 14.00 (dyżur do 19.00)
PST 23.00 – 11.00 (dyżur do 16.00)
GMT 08.00 –19.00 (dyżur do 00.00)

Kontakt

ZAPYTANIA OFERTOWE
I BIEŻĄCA OBSŁUGA

e-mail: office@reddotranslations.pl

mobile: +48 500 844 189

DOSTĘPNOŚĆ

Dla wygody naszych klientów jesteśmy ​dostępni
codziennie w godzinach od 9.00 do 20.00.

Dodatkowo nasi kierownicy projektu
pełnią dyżury nocne do godz. 1.00.

CET 09.00 – 20.00 (dyżur do 01.00)
EST 02.00 – 14.00 (dyżur do 19.00)
PST 23.00 – 11.00 (dyżur do 16.00)
GMT 08.00 –19.00 (dyżur do 00.00)

Kontakt